Fiberkabler og datanetværk

Dette er Ejerlaugets arkiv for installation, drigt og vedligehold af fiberkabler og eventuelt fremtidigt lokalt wi-fi


Tilbud på installation af fibernet i Ejerlaugets område

Tilbuddet er indhentet af Philip Graff, Soldalen 24 hos firmaet One Source Systems. Dokumentet omhandler alene fibernet i byrummet eller uden på facaderne. Intern installation er ikke inkluderet.

Bestyrelsen vil nu – i samarbejde med Philip Graff – undersøge emnet.

Teleinfrastruktur

Det er en forudsætning for at moderne IT-udstyr kan fungere optimalt, at også kommunikationsvejene fungerer perfekt. I vort område søger vi at følge med, så godt vi kan.


Philip Graff, Soldalen 24. Jurist

Nicolaj Lamborg, Vesterled 29. Erfaren person i telebranchen

Vores teleinfrastruktur blev i sin tid etableret af KTAS. Den trænger til en forbedring

Det arbejde har Philip Graff og Nicolaj Lamborg påtaget sig at gøre noget ved. Om de allerede foretagne undersøgelser skriver Philip følgende:

Over sommeren 2015 er der set nærmere på muligheder for forbedring af infrastrukturen for bredbånd. TDC har kun lagt “gammelt kobber” med begrænset og utidssvarende båndbredde ind.

Der er indhentet tilbud, som skal tiltrædes af 50 % eller flere af ejerlaugets medlemmer. Der er lave månedlige omkostninger, men etableringsomkostninger og bindingsperiode knyttet til denne løsning, mens YouSee ikke har binding og etableringsomkostninger men en noget højere månedlig pris.

Såfremt der er medlemmer af ejerlauget, der ønsker at deltage i dette arbejde, må de gerne melde sig ligesom tilkendegivelse om den ene eller anden løsning som udgangspunkt foretrækkes.