Postkasser

Postkasser

På generalforsamlingen den 22. marts 2011 blev ideen om fælles etablering af nye postkasser modtaget positivt af forsamlingen. Følgende postkasse blev valgt:

Bobi Grande (mat sort med brevindkast i rustfrit stål). Se producentens hjemmeside nedenfor:

http://www.bobi.com/dk/bobi-postkasser/bobi-postkasser/bobi-grande

Som stander blev valgt Bobi Link:

http://www.bobi.com/dk/bobi-stander/bobi-stander/bobi-link

   Vejledning til udskiftning af navn på postkasser

 

Beskyt din postkasse mod nytårshærværk

De fleste medlemmer har en postkasse af typen Bobi Grande. Den er forsynet med en mekanisme på bagsiden af klappen, hvorved man kan skrue klappen til helt til. Så er det umuligt at smide kanonslag ind.

Øvrige medlemmer kan klikke på BOLIUS vejledning til højre. Her er en detaljeret beskrivelse af alternative fremgangsmåder til beskyttelse samt læserdiskussion i blog.


Postkasse i den mest valgte udgave

Kan ses foran Soldalen 12


  Svarskema. Returner det hurtigst muligt og inden den 8. juli

Ved simpel afkrydsning kan Ejerlaugets medlemmer vælge den løsning, som passer hver husstand bedst. Postkassemontøren garanterer såvel overholdelse af Postdanmarks bestemmelser som holdbarhed på løsningen.


  Forslag til postkasseløsning

Postkasseudvalget har været flittig til at undersøge af markedet for postkasser. Og udvalget er kommet frem til en konklusion, som den er beskrevet i udvalgets opgavebeskrivelse.

Overordnet har princippet været samme design, men individuelle størrelser og placeringer. Hertil kommer et antal ekstra egenskaber, som kan tilkøbes.


Tilbud fra Postkassemontøren

Dette firma er valgt som leverandør, da det har et særligt tilbud til grundejerforeninger. Så her har vi haft en konkret fordel af at være medlem af grundejeren.dk. Læs mere på Side 20 her:

http://www.grundejeren.dk/Billeder/Filer/Grundejeren.16.pdf


  Postkasseudvalgets opgave

Dokumentet som blev gennemgået ved kick-off møde den 31. marts 2011 indeholder en beskrivelse af formål og indhold af postkasseudvalgets arbejde. Opgaven skal være afsluttet senest den 1. november 2011.


Postkasseudvalget ved kick-off møde den 31. marts 2011

Udvalget består af Annette Bruun Johansen, Soldalen 28 (t.v.), Uffe Andreasen, Østerled 14 (midt) og Dorte Cohr Lützen, Solvænget 11 (t.h.).


  Nu skal postkassen helt ud til vejen

Ejerlauget er medlem af Grundejeren.dk og får tilsendt medlemsbladet. På bagsiden af nr. 16. er der en helsides artikel, som giver kommentarer og anbefalinger vedrørende eventuel fælles installation af postkasser.


  Læs Postdanmarks vejledning

Når du er inde på siden, så KLIK på “Hvor placerer jeg min brevkasse START” nederst på siden.