Vellykkede detaljer – planlagte og uplanlagte

Efter at have boet i den nyrenoverede bygning et par måneder, har vi opdaget værdien dels af nogle rigtige valg, dels af nogle valg som viste sig mere vidtrækkende og vellykkede end oprindeligt forudset.

 

Puslebord i badeværelse

Forvandling af en vaskekumme til puslebord   

Dette er løsningen på vores badeværelse, hvor vi ellers ikke kunne finde plads til puslebord. I 2011 er der aktuelt kun et barnebarn, som har behov for at få skiftet ble.

 

Nakkespejl i badeværelse

Spejlet overflødiggør den håndholdte udgave

Dette er Bentes idé. Med dette spejl kan man i håndvaskspejlet let se egen ryg, nakke og hoved bagfra.

 

Walk-in closet

Dog ikke plads til Bentes knap 40 par sko

Rummet giver fint overblik og tilgængelighed til egen garderobe. Og man kan tage tøj på/af, uden at det er nødvendigt at tænde lys i soverummet og vække ægtefællen.

 

Placering af varmeveksler

Giver morgenvarme i køkkenet                        

I køkkenet er der af pladsmæssige grunde ikke er installeret radiator. Hvis man holder kælderdøren åben og spisestue/entredøre lukkede, siver varmen op fra kælderen og varmer køkkenet op.

 

Indretning af lægekonsultation

Patienterne føler sig trygge

Trygheden kommer af, at konsultationen er indrettet intimt i et privat hjem. Og ikke i en stor, kold og tom bygning som det tidligere Ortopædisk Hospital på Hans Knudsens Plads, hvor Bente tidligere lejede sig ind.

 

Praktiske bakkehylder

Nemt at få fat på skærebrædt og bakker

Vi har fået lavet fire styk. To i køkken og to i anretterværelse. De er en stor lettelse, da det er redskaber, som ofte bruges. Tilføjet af tømrer efter køkkenleverandør.

 

Krydderihylder

Krydderierne er lige ved hånden, når maden skal krydres

Fire IKEA-hylder gør det nemt at få overblik over variationsmulighederne. Tilføjet af tømrer efter køkkenleverandør.

 

Tagterrasse på 2. sal

Her kan Bente gå direkte ud fra sit hjemmekontor

Terrassen er gjort indbydende med et flot udendørs trægulv fremstillet af tømreren, nyt gelænder og en ny tre-fløjet dør. Med gulvet behøver man ikke at frygte ødelæggelse af det nylagte paptag.