Svanemøllen Skybrudstunnel

1. Miljøstyrelsens indkaldelsesprospekt trykt i farve på 20 sider

Dokumentet blev omdelt ved de tre første borgermøder, som blev afholdt 18. – 21. februar 2019. Det indeholder et stort antal billeder.

2. Brevet til de enkelte ejendomme

Dette er invitationen til borgermøde, som er dateret 28. januar 2019. Den blev sendt personligt til hver enkelt af Ejerlaugets medlemmer.

3. Deltagelse i høringsmøder

Et af vore medlemmer – Stine Colding Alstrup – blev interviewet om skybrudstunnelprojektet i TV2 Lorrys Nyheder den 18. februar 2019 og af Østerbro Avis. Hvis I har lyst til at se indslaget fra Lorry, samt artiklen fra avisen, så KLIK på links nedenfor:

4. De otte samarbejdende beboerorganisationers fælles høringssvar

For første gang nogensinde har så mange beboerorganisationer i vort område gået sammen om en fælles høringsskrivelse. Samarbejdet var enestående, hvilket blev understøttet af, at vi alle var enige om argumenterne.

5. Morten Kroons høringssvar

Vort medlem Morten Kroon, Soldalen 10 er – året rundt – en flittig bruger af Svanemøllestranden. Da han tillige er i god træning med at udforme skrivelser, var han hurtig med et svar til Miljøstyrelsen. Det havde den positive effekt, at det fik vækket Ejerlaugets bestyrelse.