Produktleverandører

På grund af omfanget af renoveringen var der ganske mange produktleverandører. Ved køb af produkterne blev der dels skelet til disses tekniske specifikationer, dels til den arkitektoniske indpasning. En række produkter kunne utvivlsomt være købt billigere.

 

Vinduer og døre

Bøjsø Vinduer og Døre

Bøjsø er en dansk virksomhed, som fremstiller specialfremstiilede døre og vinduer til fredede og bevaringsværdige ejendomme. Og Soldalen 12 er en bevaringsværdig ejendom.

 

Bøjsøs produkter er af høj kvalitet såvel i brug af materialer som i design. Produkterne har således meget høje varmeisoleringsegenskaber.

 

 

 

 

Køkken, bad og walk-in closet

Boform

Boform er en dansk virksomhed, som leverer elementer til køkken, bad, og garderobe. Virksomheden levere nøglefærdigt men designet til opgaven.

 

Hårde hvidevarer og badeværelsesudstyr købes i underleverance efter kundens ønske. I Soldalen 12 leveredes køkken, bad og walk-in closet. Garderobe i entreen mangler fortsat, men det skyldes bygherren.

 

 

Pejs med varmekanaler

Pejse Centret

Pejse Centret leverer nøglefærdige pejse inklusive pejseindsats og opbygning hos kunden. Den valgte pejs var af fabrikat Spartherm.

 

Pejsen bidrager til rumopvarmningen. Det sker ved hjælp af indbyggede lodrette kanaler i pejsen, hvor en stor anlægsflade til brandkammer og røggaskanal sikrer maksimal udnyttelse.

 

 

Hårde hvidevarer

Miele

Alle hårde hvidevarer er nye. Miele har leveret vaskemaskine, tørretumbler, køleskab, opvaskemaskine, ovn, emhætte og mikrobølgeovn. Alt bilagt omfangsrig dokumentation.

Kun gaskomfuret er af fabrikat Gaggenau. Men det er til gengæld også det eneste produkt, som har voldt problemer. Ingen kontakt. Købt gennem Boform

 

Lydabsorberende vægbeklædning med tekstiloverflade

Grastrup Design

Grastrup Design er en dansk iværksættervirksomhed, som har specialiseret sig i at levere akustiske vægabsorbenter med tekstiloverflade.

Grastrup Designs absorbenter er karakteriseret ved at have rigtig gode lydabsorptionsegenskaber. De akustiske egenskaber er også dokumenteret på et højt kvalitetsniveau, idet de er målt efter dansk standard i et såkaldt klangrum. Man kan selv vælge farve og størrelse på absorbenterne.

 

Lydabsorberende vægbeklædning med foto

Discountprint

Discountprint er en del af en virksomhed, som leverer messe- og reklameudstyr. Lydabsorberende billeder er en ny produktlinie.

Fordelen ved lydabsorberende billeder er selvfølgelig, at de kan bruges til dekorative formål. Motivet på billedet er vores 6 børnebørn. Men den akustiske dokumentation er svag. Discountprints produkter er således ikke blevet målt i et klangrum.

 

Tidssvarende låsesystem

Låsepartner City

Låsepartner har leveret et samlet låsesystem til bygningen. Det vil sige til kælderdøre, facadedøre i stueetagen, cykelskur og postkasse. Alle steder skal vi bruge den samme nøgle.

Systemet er RUKO’s nye Type 12, som har et meget højt sikkerhedsniveau.

 

Endvidere er alle døre, som kan lukkes med nøgle, forsynet med dobbeltlås.

 

 

 

Individuel gardinløsning

Holkenberg Gardiner

Holkenberg Gardiner er en lokal iværksættervirksomhed på Østerbro. Indehaveren præsenterer løsninger, giver tilbud og tager ud og installerer gardinløsninger hos kunderne.

 

I Soldalen 12 fik vi en gardinløsning for hele bygningen. For hvert enekelt rum var løsningen naturligvis tilpasset rummets anvendelse. I soveværelset fik vi et insektnet, som gør det muligt at have lys i rummet i sommernætterne, uden at blive stukket af myg. Det har tidligere været en plage.

 

Pladstilpassede radiatorskjulere

Radiatorskjuler

Alle rum, der ikke er soverum, har fået installeret specialtilpasset radiatorskjuler.

Radiatorskjulerne er leveret af en virksomhed fra Faxe, som har specialiseret sig i at fremstille og levere dette produkt.

 

Radiatorskjulerforpladen er monteret med en magnet, således at man let kan komme til at dreje på termonstaten.

 

 

Trappeløber

Tæpperingen

Tæpperingen er en kæde med forretning på Østerbro. Martin Rosing præsenterer løsninger, giver tilbud og tager ud og installerer trappeløbere hos kunderne. Den nye trappeløber i Soldalen løber kontinuert fra entreen og helt op til 2. sal.

Martin havde ugen forinden han ankom til Soldalen 12 været på Amalienborg for at lægge trappeløber til Kronprinsen og Kronprincessen. De kongelige højheder kom på besøg under installationsarbejdet.

 

Nyt betræk på møblerne

AB Ombetrækning

AB Ombetrækning er en lokal møbelpolstrervirksomhed på Østerbro. Den indehaves af Tommy Sinding. Det kan diskuteres om en møbelpolstrer er en produktleverandør eller en håndværker. Men et sted skal ydelsen beskrives. Så det valgt at blive gjort her.

Hos AB Ombetrækning kan man vælge, hvilken løsning, som man vil have. Det har Bente stået for.

 

 

Flytning og møbelopbevaring

Brdr. Jensen

Brdr. Jensen klarede flytning af al bohave i byggeperioden samt opbevaring i container på temperatureguleret og sikret lager i perioden januar – september 2011.

 

Malerier og flygel blev omhyggeligt emballeret før flytningen, som blev ekstra besværliggjort af sne. Her kommer flyttefolkene med Bentes flygel.

Bohavet fyldte tilsammen to 20 fods containere. Og så havde vi forinden foræret en del til Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutik.

 

Hoveddør

Vifadan (under konkurs)

Hoveddøren er speciallavet, således at den lever op til lokalplanens krev til facedekomponenternes udseende. Den blev produceret i 2009 sammen med en tilsvarende hoveddør til Soldalen 4. Det er en todelt dør med høj varmeisoleringsevne. Derfor har den heller ikke sprække til post og reklamer.

 

Hoveddøren indgår i totalleverancen fra Tagsnedkeren